ViGGO

Ringe Friskole

er en del af den kombinerede skole Ringe Fri- og Efterskole. I dagligdagen er vi to forskellige skoler, hvor friskolen er børneskolen fra bhkl. til 9.klasse, og efterskolen er en traditionel Grundtvig-Koldsk efterskole med unge mennesker i 9. og 10. klasse. Vi mødes omkring det samme værdigrundlag, den samme formålsbeskrivelse, en fælles bestyrelse og en fælles overordnet forstander. Vi har mange fælles arrangementer i løbet af skoleåret, og inviterer gerne hinanden ind i vores dagligdag. Vi bruger hinanden fagligt, støtter hinanden og hjælper hinanden. Vores elever møder hinanden, lærer hinanden at kende og nyder godt af vores fællesskab og de fælles rammer.

Vi er en af landets ældste kombinerede fri- og efterskoler og har ca. 140 elever i efterskolen og 200 elever i friskolen. Begge skoler tilbyder folkeskolens prøver i 9.klasse, og efterskolen også folkeskolens prøver i 10.klasse.

Forstander:  Thomas Danielsen
Friskoleleder:  Anne Helstrup

Skal dit barn starte i skole?

I er altid velkommen til at kontakte os, eller komme forbi til en rundvisning (kontakt os og aftal et tidspunkt).
Vi giver jer gerne et indblik i hverdagen og undervisningen på skolen.